Wie

Wie zijn wij

Wij stellen ons graag aan u voor:

Tom Gielis

Belastingadviseur

(vanaf januari 2007)

Tom Gielis - Belastingadviseur

"Nadat ik in 1989 mijn studie Fiscaal Recht heb afgerond aan de Katholieke Universiteit Brabant heb ik de opleiding tot Federatie Belastingadviseur in 1993 met diploma afgesloten.
Daarna heb ik mij gespecialiseerd als Pensioenconsulent (1996) en Financieel Planner (1999)."


Frank Lenaers

Accountant

(vanaf januari 2007)

Frank Lenaers - Accountant

"Na het VWO heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd aan de HEAO in Eindhoven (1986). Daarna heb ik ervaring opgedaan bij een aantal accountantskantoren en ben een tweetal jaren als controller bij een automatiseringsbedrijf werkzaam geweest.
Mijn hart ligt bij de accountancy. Reden waarom ik in de avonduren vervolgens de opleiding tot AA heb doorlopen (inschrijving in register 2003)."


Marc Kanters

Salarisadministrateur

(vanaf januari 2007)

Marc Kanters - Salarisadministrateur

"Sedert 1993 ben ik werkzaam in de accountancy.
Na mijn studies MBA en SPD heb ik mij gespecialiseerd in salarisadministraties en personeelszaken.
Tevens kan ik u van dienst zijn op het gebied van kantoorautomatisering."


Lisanne Gielis-Saes

Assistent-accountant

(vanaf januari 2008)

Lisanne Gielis-Saes - Assistent-accountant

"Vanuit de ondernemers is steeds meer de vraag ontstaan om de financiële administratie uit te besteden, waardoor men zich beter kan richten op hun eigen (hoofd)activiteiten. Om hieraan tegemoet te komen werk ik periodiek met behulp van Snelstart de administraties voor diverse ondernemers bij. Voor u een zorg minder."


Corine Pinxten-Bensen

Assistent-accountant

(vanaf juni 2008)

Corine Pinxten-Bensen - Assistent-accountant

"Ik onderhoud graag de contacten met ondernemers en probeer hen op het financiële vlak zo goed mogelijk te ondersteunen.
Op grond van mijn MBA opleiding en jarenlange ervaring bedien ik de klanten van A tot Z, dus zowel op fiscaal als op accountancy gebied. Dat is ook waar de ondernemer in het MKB behoefte aan heeft."


Stephanie Smits-Kocher

Assistent-accountant

(vanaf oktober 2009)

"Mijn met MBA vergelijkbare opleiding heb ik genoten in mijn geboorteland Zwitserland. Met name op een klein accountantskantoor voel ik me het best op mijn plaats.
Het inboeken van financiële administraties, maken van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen betekent voor mij een prettige afwisseling in mijn werk."