Diensten - Belastingadvies

Belastingadviseur Weert

U wordt als ondernemer vroeg of laat geconfronteerd met een belastingaanslag. En of deze nu hoog of laag is, het is prettig om te weten dat er allerlei belastingfaciliteiten zijn waarvan u gebruik kunt maken.
Gielis & Lenaers Accountants Belastingadviseurs is op de hoogte van de meest recente fiscale ontwikkelingen en adviseert bij het invullen van uw belastingaangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

Net zo belangrijk zijn de adviezen over uiteenlopende fiscaal-juridische aangelegenheden. Is de ondernemingsvorm bijvoorbeeld nog wel de meest voordelige?
Gielis & Lenaers Accountants Belastingadviseurs kan adviseren of het (fiscaal) aantrekkelijk is een eenmanszaak, een man/vrouw-firma, een maatschap of een BV op te zetten. Of de noodzaak aangeven van de omvorming van een eenmanszaak of firma naar een BV of de herstructurering van een enkelvoudige BV naar een BV-structuur met een holding en werkmaatschappijen.
Ook op het terrein van bedrijfsopvolging, bijvoorbeeld in verband met pensionering, kunt u Gielis & Lenaers om advies vragen.