top of page

Belasting en Advies

Fiscaal Advies

Op fiscaal gebied volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Denk aan wijzigingen in de wetgeving, maar ook rechterlijke uitspraken en besluiten van de Belastingdienst. De fiscale adviseurs van Gielis & Lenaers is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en neemt dit mee in hun advies op belastingtechnisch gebied.

Uw fiscale sparringpartner houdt uw wensen en situatie in het oog

Uw fiscaal adviseur is uw sparringpartner. Op basis van uw wensen en persoonlijke situatie, heeft u bepaalde doelen. Die houden wij voor u in het oog. Uw belastingadviseur analyseert uw situatie en attendeert u op zaken die opvallen. Daarnaast weet u zeker dat veranderingen die voor uw situatie belangrijk zijn, gezien worden. Zo voorkomt u verrassingen en creëert u kansen!  

Maak kennis met uw belastingadviseur 

Vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op. 

Fiscale Aangiften

Wees zeker up to date, dankzij onze adviseurs die de ontwikkelingen op de voet volgen. 

Fiscale Advisering

Fiscale advisering begint waar het boekhouden ophoudt. U kunt bij Gielis & Lenaers terecht met al uw fiscale vragen.  

Toeslagen

Mogelijk komt u in aanmerking voor toeslagen. Deze zijn een aanvulling op uw inkomen. 

Pensioen

Bent u bezig met de opvolging van uw bedrijf, bijvoorbeeld omdat u met pensioen gaat? Ook dan geeft Gielis & Lenaers graag advies.

Financiële Planning

Overweegt u te stoppen met uw bedrijf? Vraagt u zich wel eens af of u geld kunt reserveren voor later of wilt u weten wat de voor- en nadelen van de offerte voor een pensioenverzekering zijn? 

bottom of page