top of page

Administratie

Heeft u als ondernemer hulp nodig bij uw aangifte en/of administratie? Gielis & Lenaers helpt u graag. Wij zorgen ervoor, dat u zich volledig kunt richten op het runnen van uw bedrijf. De administratieve zaken? Die regelen wij voor u. 

Financieel sparringpartner 

Iedere ondernemer, iedere persoon, elk bedrijf is anders. Daar past advies op maat bij. Wij gaan verder dan het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte. We denken met u mee bij alles wat u op financieel gebied tegenkomt. Gielis & Lenaers biedt advies op maat en komt met heldere en doelgerichte oplossingen. 

Lever stukken aan zoals u dat wenst

De ene ondernemer biedt zijn stukken liever digitaal aan of uploadt facturen rechtstreeks in de boekhouding. De ander heeft een voorkeur voor ‘ouderwetse’ aanlevering op papier en in ordners. Ook hier staat maatwerk voor ons voorop. Iedere ondernemer is anders en daar bewegen wij in mee.  

Van periodieke administratie, tot analyses & prognoses 

Gielis & Lenaers verwerkt periodiek uw administratie en stelt aan het eind van het jaar uw jaarrekening samen. Tussentijds cijfers nodig? Geen probleem. Voor BV’s regelen wij de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel en stellen we de notulen op. Ook kunnen we uw onderneming analyseren en een prognose verzorgen voor toekomstige resultaten. Wilt u de administratie (gedeeltelijk) zelf doen? Ook dat is mogelijk. Wij controleren dan uw administratie.  

Gielis & Lenaers verzorgt uw belastingaangifte

Die blauwe brief… Wij zorgen ervoor dat uw aangiftes binnen de gestelde termijn worden gedaan. Omzetbelasting kunnen we maandelijks, per kwartaal of per jaar verrichten en de vennootschapsbelasting verrichten we jaarlijks. Ook ondersteunen we u bij het doen van inkomstenbelasting. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken voor het verwerken van uw administratie en verzenden uw aangiften en informatie digitaal. 

Computerboekhouding

Als u denkt dat u klaar bent met de aanschaf van een standaard softwarepakket, heeft u het mis! Het softwarepakket moet namelijk worden aangepast op uw bedrijfsvoering. 

Automatiseringsvraagstukken

Wij zijn geen ICT-bedrijf, maar denken met u mee over de inrichting van uw administratie.

Instructie Boekhouding

Wij stemmen samen met u af hoe de boekhoudkundige taken worden verdeeld. Welke zaken verzorgen wij en wat doet u liever zelf? 

bottom of page